Ottolenghi Feesttafel

Ottolenghi Feesttafel Workshop: Ontdek de Magie van Ottolenghi's Keuken!

Ben je gepassioneerd door overheerlijke en smaakvolle gerechten? Wil je indruk maken op je gasten met een zelfbereide feestmaaltijd? Dan is onze Ottolenghi-workshop precies wat je zoekt! Dit is jouw kans om de geheimen van Yotam Ottolenghi, de meester van de Midden-Oosterse keuken, samen met ons te onthullen!

Wat staat je te wachten?

Tijdens deze culinaire belevenis nemen we je mee op reis door de pagina's van Ottolenghi's meest geliefde kookboeken. Ottolenghi staat bekend om zijn Israëlisch-Britse nationaliteit en Italiaanse roots. Maar wat hem zo beroemd heeft gemaakt, is hoe hij deze drie keukens harmonieus heeft samengevoegd tot de meest verrukkelijke gerechten die je in zijn kookboeken kunt vinden.

Je zult niet alleen ontdekken hoe je de magie van zijn gerechten kunt recreëren, maar ook hoe je een adembenemend 7 gangen feestmaal kunt samenstellen dat je gasten nog lang zullen herinneren.

 

Tijdens deze workshop leer je ook:

- Hoe je efficiënt je tijd kunt beheren

- Welke keukentools essentieel zijn

- Hoe je vooraf kunt plannen, zodat je zelfs op de dag van het evenement van het gezelschap van je gasten kunt genieten.

Als ervaren kok ben ikzelf volledig toegewijd aan Ottolenghi's filosofie van verse en gezonde ingrediënten, en ik zal jullie hier tijdens de workshop meer over vertellen. Maar dat is nog niet alles! Naast het bereiden van deze meesterwerken, zul je ook worden voorzien van waardevolle meal prep tips en tools die je kunt gebruiken om de perfecte feestmaaltijd te creëren.

 

Heb je liever een veganistische/vegetarische optie of heb je andere allergieën? Stuur ons gerust een berichtje! Mis deze kans niet en schrijf je snel in! Deze dag belooft vol leerzame momenten, plezier en onvergetelijke smaken te zijn. Word de ster van je eigen Ottolenghi-feest en betover iedereen met je culinaire creaties. 🌟🍴

We beginnen met een lekker drankje als jullie toekomen in onze mooie kookstudio. We doen onze schorten aan en beginnen aan het echte werk!

Alle ingrediënten, keukenschorten, materialen inbegrepen! Ik voorzie water, koffie en thee. Wijn en / of frisdrank mogelijk ter plaatse aan te kopen.

Interesse in deze workshop? Neem dan contact met ons op!

phone