Kookworkshops
Zin om zelf aan de slag te gaan? Schrijf je dan snel in voor één van onze kookworkshops.
Zin om zelf aan de slag te gaan? Schrijf je dan snel in voor één van onze kookworkshops.
We reisden de wereld rond, proefden lokale gerechten en oefenden thuis tot we de echte smaak vonden! Die gerechten willen we jullie leren. Het echte lokale eten, gemaakt tot een typisch wekelijks gerecht bij jouw thuis. In België houdt men van gastronomisch eten. Alles moet lekker zijn. Onze keuken is beïnvloed door de Fransen en we eten graag veel vlees (in vergelijking met de rest van de wereld). Beroemd om onze wafels, friet, chocolade en bier, maar we hebben nog veel meer om te laten zien! Vietnamees, Colombiaans, Bosnisch, Balinees, Indisch,... Maar ook werken we graag met vegetarische gerechten, vegan, koolhydraat-arm, mealprepvriendelijk,...
Donderdag 17 oktober
Om 18u spreken we af aan de ingang van een specifieke supermarkt in Genk. Met een basis aan smaakmakers en fantastische nieuwe ingrediënten rijden we samen naar ons kookatelier in Genk, Boxbergheide. Daar gaan we een maaltijd eten en zelf enkele gerechtjes klaarmaken!
Maandag 28 oktober 2024
Kom een dagje deconnecteren in onze offline-club waar de telefoons aan de kant leggen en mindful bezig zijn met keramiek en koken.
Zaterdag 2 november
Wij nodigen Yun uit in ons culinair atelier om deze les te komen geven.
Dinsdag 12 & donderdag 14 november
Ben je gepassioneerd door overheerlijke en smaakvolle gerechten? Wil je indruk maken op je gasten met een zelfbereide feestmaaltijd? Dan is onze Ottolenghi-workshop precies wat je zoekt!
Woensdag 20 november 2024
Wij kiezen ervoor om de Koreaanse/Nieuw-Zeelandse sushi te maken en dat houdt in dat we werken met (gerookte) zalm, tonijn, surimi, Aziatische omelet, tofu en kip.
Woensdag 20 november 2024
Echte foodies zijn dol op sushi en kinderen van foodies hebben de culinaire kriebel mee. Deze keer organiseren wij een Sushi-workshop die voor mama/papa en kind ideaal is!
Dinsdag 3 & donderdag 5 december
Zie je het al voor je? Een tafel vol heerlijke gerechtjes: een frisse Mango Chutney en een rijkelijke Gobi Manchurian, of een explosie aan smaken in een Chai Crème Brûlée.
Neem een kijkje naar de workshops uit het verleden. Staat er iets tussen dat je graag terug op de agenda ziet staan? Geef ons dan een seintje!
Stap binnen in de betoverende wereld van Aziatische smaken en ontrafel de geheimen van de meest heerlijke gerechten tijdens onze "Asian Basics" workshop!
event09-11-2023
Iedereen houdt ervan om ze te eten. Soms vulling met vis, vlees, soms enkel groentjes. Gebakken of gestoomd, in een soep of met een dipsausje. Iedereen houdt van dumplings!
event29-01-2024
Deze driedelige reeks (DEEG, KLEUR, SMAAK) is een complete pasta-cursus. Elke les kan afzonderlijk gevolgd worden. Bij inschrijving van alle 3 lessen, ontvang je na afloop een handige goodiebag met pastatools!
eventVerschillende data
Snijtechnieken en veilig werken in de keuken.
event20-03-2024
Echte foodies zijn dol op snacken en kinderen van foodies hebben de culinaire kriebel mee. Deze keer organiseren wij een gezonde lunchbox-workshop die voor mama/papa en kind ideaal is!
event29-05-2024
In deze workshop gaan we heerlijke verse noedels, een soort mochi & een Thaise salade maken!
event05-06-2024
Heb je zelf een idee voor een workshop? Op zoek naar een originele teambuildingactiviteit of een gezellige vrijgezellenavond? Vul dan onderstaand formulier en we bespreken graag de mogelijkheden. Neem zeker even de veelgestelde vragen onderaan de pagina door voor meer info.
Wij hanteren 2 soorten prijzen, particulier en b2b.
Voor een duidelijke offerte mail ons op: info@mundorico.be
Telefoonnummer
+32 (0)472 642 506
Ons adres
Vogelzangstraat 2, 3600 Genk