Dim Sum Party

Dimsums, also known as pakketjes met liefde want iedereen houdt ervan om ze te eten. Soms vulling met vis, vlees, soms enkel groentjes. Gebakken of gestoomd, in een soep of met een dipsausje. Iedereen houdt van dumplings! Wij leren je een makkelijk deegje maken voor 3 verschillende soorten vulling. En jij mag zelf enkele dimsums vouwen.

Praktisch

Maandag 29 januari 2024 van 19 - 21u

- Een aperitiefhapje verwelkomt jullie
- De workshop duurt 2 uurtjes.
- Iedereen maakt verschillende dumplings
- 50 euro per persoon

Alle ingrediënten, keukenschorten, materialen inbegrepen! Ik voorzie water, koffie en thee. Wijn en / of frisdrank mogelijk ter plaatse aan te kopen.

Hoe maak je een ideal dimsum? Welke vulling? Invriezen of mealprep? Lekkere dipsaus? Wat als ik vegetarisch ben? Allergisch aan pinda? Ik heb niet graag pikant?
Krijg alle antwoorden op je vragen tijdens deze kookworkshop!

Wanneer het bedrag gestort is op de rekening, mag je je inschrijving als voltooid beschouwen. Indien er niet genoeg boekingen zijn, word je tijdig op de hoogte gebracht van een eventuele annulering.
 

We nodigen jullie uit op onze locatie in Genk, Boxbergheide, waar we het gezellig maken. Voor de deur is er parking voor 10 auto's, mits iedereen goed parkeert. Klinkt deze avond als muziek in je oren en heb je zin in een gezellige leerrijke avond gevuld met veel lekkers? Schrijf je dan nu in!

Kom mee koken en smullen

phone