Indische Feesttafel

7 weken backpacken in India en 9 jaar wonen in Gent heeft zijn Indische indruk op mij achtergelaten. Bevriend met een Nepalees gezin en een Indische chefkok, ik kan je garanderen dat 80% van onze gesprekken en tijd samen over eten gingen!

Voor ons is Indisch eten zo contrasterend, feestelijk maar ook tegelijk simpele boerenkost. Leer in onze Indische feesttafel workshop de basis om van een supermarkt gevulde kar met alledaagse ingrediënten een exotisch gevulde feesttafel te maken. Welke kruiden? Waar kun je specifieke ingrediënten als asafoetida, pappadum en mangopoeder kopen? En mealpreppen als je een feestje host, welke tips kan ik je alvast meegeven om niet al het werk op de dag zelf te moeten doen?

Leer het allemaal in onze Indische Feesttafel workshop!

• 3 tot 4 uurtjes

• 18:00 uur - 22:00 uur

• Vogelzangstraat 2, Genk

• 26, 27 of 28 maart 2024

55 € per persoon

Heb je liever veganistisch/vegetarisch of heb je specifieke allergieën?

Laat het ons weten!

 

 

 

Kom mee koken en smullen

phone