Over ons

Wij zijn Marc & Simona, een koppel dat erg geniet van het leven, mensen samenbrengen, samen genieten, reizen, feesten, koken en eten ...


Marc, geboren in 1982, heeft een grote passie voor muziek. Met muziek heeft hij veel mensen bij elkaar gebracht door feesten te organiseren, muziek te produceren en te DJ-en. Simona, geboren in 1988, houdt er al van om in de keuken te staan sinds ze een kleuter was. Samen (en nu met onze 2 kleintjes) hebben we al verschillende keren de wereld rondgereisd. 56 landen staan op de teller!

Tijdens deze reizen hebben samen eten & genieten centraal gestaan en hebben we talloze workshops gevolgd om onze vaardigheden in het zo authentiek mogelijk koken te vergroten. De liefde voor eten zat er al vanaf onze geboorte in (we hebben beiden Italiaanse roots), dus besloten we onze kennis te delen door kooklessen te organiseren en privé catering te verzorgen op feesten en evenementen aan huis.

Na 7 jaar op locatie te zijn geweest, hebben we besloten om te investeren in een eigen locatie in Genk. We verhuren deze locatie ook voor evenementen, met of zonder onze diensten als chef / docent. Alles is mogelijk, dus neem gerust contact op voor een voorstel op maat.

Mensen samenbrengen, ze iets leren of gewoon laten genieten - dat is wat wij graag doen!

Marc & Simona

Workshops

Onze kalender met aankomende workshops. Wil je als eerste op de hoogte blijven van onze workshops? Schrijf je dan zeker in op de Mundo Rico nieuwsbrief onderaan op de pagina!

Passata workshops

Verschillende data deze zomer

Onze meest populaire workshop is terug van weggeweest. :-) Ik leer je hoe je thuis je eigen passata kan inmaken, net voor het einde van het tomatenseizoen.

eventSchrijf je hier in

Op zoek naar een workshop op maat?

Teambuilding met de collega's, een verjaardagsfeestje of gewoon samenzijn met familie en vrienden onder het genot van een privé-etentje. Alles kan! Neem contact met ons op via de knop hieronder en we bespreken samen de mogelijkheden.

Een kleine kijk in onze keuken

Al dat lekkers in jouw inbox ontvangen? Schrijf je in en krijg onze nieuwsbrief maandelijks.

phone